Forsatsvinduer

Forsatsvinduer

Lavenergi og lydreduktion i et produkt

Har du et ældre hus, der både er fredet og bevaringsværdigt, kan du med forsatsvinduer fra Frbvinduet hurtigt og nemt opnå energibesparelser og et forbedret indeklima uden at gå på kompromis med æstetikken i ejendommen.

Forsatsvinduerne tilpasses altid de eksisterende vinduer, så ejendommens udtryk bevares udadtil. Samtidig sikrer vinduerne lydisolering mod trafikstøj, og så er de lettere at pudse end traditionelle vinduer.

Gør op med de høje energipriser

De stigende priser på energi er for mange danskere noget, der virkelig kan mærkes på budgettet  Derfor vil en udskiftning til forsatsvinduer fra Frbvinduet gøre en positiv forskel.

Forsatsvinduer fra Frbvinduet er som standard hvidmalede på alle synlige flader og som alle andre af vores produkter er forsatsvinduerne omfattet af en 5-års garanti.

Du kan her læse en mere detaljeret beskrivelse af de forsatsvinduer, vi kan tilbyde dig, på siden her.

 

Vidste du at

forsatsvinduer har betalt sig selv hjem på gennemsnitligt kun 4-5 år?

Monteres forsatsvinduer fra FRBvinduet på eksisterende vinduer med enkeltlagsglas, opnås bedre energibesparelse end ved fuld udskiftning til nye lavenergi vinduer – og det til en betragtelig lavere pris

  

 Læs mere omFrederiksberg Vinduet

Frederiksberg Vinduet

Hold varmen inde og støjen ude. FRB Vinduet er eksperter i alt med vinduer af enhver slags. Vi fører forskellige mærker som Outrup, Velfac, KPK vinduer og Rationel vinduer. Vi har udskiftet vinduer på Frederiksberg, Østerbro og Valby.

Læs mere om: forsatsvinduer, termoruder, forsatsruder, støjvinduer, vinduesmontering, energiruder, frosted glas, nye vinduer, bondehusvinduer, energiglas, lavenergivinduer, lydvinduer, montering af vinduer, opmåling af vinduer, forsatsvinduer efter mål energivinduer, energivinduer, metrostøj, velfac vinduer, rationel vinduer, udskiftning af vinduer, vinduesudskiftning, Velux vinduer, montering for private, montering for boligforeninger, isolering, støjreducerende vinduer, hårdt træ, trævinduer, termovinduer, termoruder,

Find os på Google+

Website by Flex Media